Gastouders in Zeewolde:

Linda

Profiel:

Ik ben Linda, getrouwd, moeder van 3 kinderen (1999, 2001 en 2005).

Na het behalen van mijn diploma MDGO- AW heb ik 10 jaar in de kinderopvang gewerkt. Door de komst van onze kinderen ben ik ermee gestopt.

Sinds 2016 jaar ben ik gastouder, dit vind ik heel erg leuk om te doen, ik wil graag een plek aan de kinderen geven waar zij zich thuis voelen, en zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen.

Ik vind het heel leuk om creatief met de kinderen bezig te zijn, knutselen, koekjes bakken enz. Aangezien wij aan de rand van Zeewolde wonen ga ik graag met de kinderen er op uit naar de dierenweide en het bos in.

Bekijk ook mijn facebook pagina: “de Snatertjes” Zeewolde

Voor meer informatie en/of een kennismaking kun je via CGOB de Flevopolder met mij in contact komen.

Voornaam Linda
Plaats Zeewolde
Postcodegebied 3893
Opvanglocatie Opvang bij gastouder thuis
Leeftijdscategorie 0 – 12 jaar
Diploma’s MDGO-AW, Kinder-EHBO diploma
Relevante ervaring 10 jaar in de kinderopvang gewerkt, gastouder sinds 2016
Huisdieren Nee
Beschikbare dagen Van – Tot
Maandag
Dinsdag
Woensdag 07.00 – 19.00 uur
Donderdag 07.00 – 19.00 uur
Vrijdag 07.00 – 19.00 uur
Zaterdag  –
Zondag  –

 

Jantina

Profiel:

Ik ben Jantina (1984), moeder van 3 kinderen; 2 dochters (2006 en 2012) en een zoon (2008).

Nadat ik 3 jaar in verschillende winkels had gewerkt wilde ik na de geboorte van de middelste graag overdag thuis bij de kinderen zijn. Dit leek me fijn om te combineren in het zorgen voor kinderen van andere ouders. Zo ben ik terecht gekomen bij christelijk gastouderbureau de Flevopolder. Dit doe ik nu al sinds 2009 met ontzettend veel plezier! Daarnaast ben ik in de avond hondentrimster wat het werken afwisselend houdt.

Ik vind het fijn om voor de kinderen te zorgen hoe klein ze ook zijn. Met de wat oudere kinderen vind ik het leuk om ze de aandacht te geven die ze nodig hebben en fijn te spelen. Ook werk ik met het programma LEEF! Waar ik verschillende Bijbelse thema’s uitwerk in een kleurplaat of een spel of iets anders om samen te doen. Binnen met duplo of even heerlijk buiten wandelen met de hond en in het bos zijn ook fijne dingen om te doen.

Ik ben lief, geduldig, maar heb ook duidelijke regels

Ik heb een MBO helpende zorg en welzijn diploma en een EHBO-diploma, die ik elk jaar opnieuw haal.

Ik werk op donderdag en vrijdag van 7.30-17.00 uur. Vanaf oktober werk ik ook op de dinsdag van 7.30 tot 13.00.

Voor meer informatie en/of een kennismaking kun je via CGOB de Flevopolder met mij in contact komen.

Voornaam Jantina
Plaats Zeewolde
Postcodegebied 3894
Opvanglocatie Opvang bij gastouder thuis
Leeftijdscategorie 0-12 jaar
Diploma’s MBO helpende zorg en welzijn, Kinder-EHBO
Relevante ervaring Gastouder sinds 2009
Huisdieren Ja
Beschikbare dagen Van – Tot
Maandag  –
Dinsdag  07.30 – 17.00 uur
Woensdag  –
Donderdag  07.30 – 17.00 uur
Vrijdag  07.30 – 17.00 uur
Zaterdag  –
Zondag  –

 

Fenneke

Profiel:

Ik ben Fenneke, ben getrouwd met Harm en moeder van Theanne (2013).

Ik heb ruime ervaring opgedaan in de kinderopvang. Zo heb ik bij verschillende kinderdagverblijven gewerkt. Gedurende deze jaren liep ik er regelmatig tegenaan dat ik door alle bijkomende taken en het aantal kinderen de kinderen niet de aandacht kon geven die ze naar mijn idee nodig hadden en verdienden. Mede hierdoor en omdat het met mijn dochter ook makkelijker is, heb ik besloten om gastouder te worden. Dit doe ik nu al geruime tijd met veel plezier.

Ieder kind is uniek en daarom vind ik het dan ook erg belangrijk dat elk kind op zijn/haar eigen niveau en manier benaderd wordt. De kinderen en hun behoeften gaan bij mij dan ook voor. Als hierdoor bijvoorbeeld de was iets later wordt opgevouwen dan zij dat zo.

Ik vind het erg belangrijk om de kinderen te vertellen over God en Zijn liefde voor ons. Die liefde probeer ik ook uit te stralen. Bij het eten bidden we en lezen we een bijbelverhaaltje. Ook worden er christelijke liedjes gezongen en kunnen er knutselwerkjes en andere activiteiten met betrekking tot een bijbels thema worden aangeboden.

Ik ben blij als de kinderen dat ook zijn. Ik bied kinderen wel activiteiten aan (knutselen, kleuren, buiten spelen, dansen, zingen, lezen, puzzelen enz…), maar ik vind het zelf spelen en ontdekken ook erg belangrijk.

Ik zou mezelf omschrijven als: liefdevol, geduldig, rustig, kindgericht, creatief, vind het leuk om grapjes te maken en soms gek te doen met de kinderen, consequent en duidelijk. Verder vind ik het erg belangrijk dat het veilig is en dat de kinderen zich ook veilig voelen.

Op dit moment heb ik op de dinsdag en de donderdag nog een plekje vrij.Flexibele opvang is eventueel mogelijk in overleg (ook op maandag en woensdag). Voor meer informatie en/of een kennismaking kun je via CGOB de Flevopolder met mij in contact komen.

Voornaam Fenneke
Plaats Zeewolde
Postcodegebied 3894
Opvanglocatie Opvang bij gastouder thuis
Leeftijdscategorie 0-4 jaar
Diploma’s SPW3, Kinder-EHBO
Relevante ervaring Ik heb minstens 10 jaar ervaring in de kinderopvang. Sinds augustus 2014 werkzaam als gastouder
Huisdieren Nee
Beschikbare dagen Van – Tot
Maandag 07.00 – 18.00
Dinsdag 07.00 – 18.00
Woensdag 07.00 – 18.00
Donderdag 07.00 – 18.00
Vrijdag  –
Zaterdag  –
Zondag  –

 

Mariska

Profiel:

Ik ben een vlotte, ondernemende, lieve moeder (1986) van Evi (2011), Daniel (2012) en Naomi (2017) . Mijn droom als kind: Ik word later moeder en misschien krijg ik kinderen…. Hoe bijzonder is het om als kind al zo duidelijk te kunnen omschrijven wat ik nu met zoveel plezier en passie doe, namelijk voor kinderen zorgen én een moeder zijn!

Ik ben sinds 2008 fulltime gastouder en heb ervaring met kinderen van alle leeftijden. Ik heb in diverse gezinnen gewerkt en beschik over goede referenties. Op de vrijdag werk ik al meer dan 7 jaar met een meisje dat een meervoudige beperking heeft. Hierdoor ben ik ook bekend met het geven van medicijnen, het alert zijn op in dit geval epilepsie.

Als gastouder probeer ik altijd zoveel mogelijk bezig te zijn het beste uit een kind naar boven te halen, het te stimuleren om elke keer weer wat nieuws te leren en zoveel mogelijk aan te sluiten bij de wensen/opvoeding van de ouders. Zodat er voor het kind een zelfde lijn zal zijn qua bijv. grenzen/belonen/ritme. De christelijke normen en waarden zijn zo verweven in ons gezin en in het dagelijks leven dat ze dit ook zeker mee zullen krijgen. Ik hou ontzettend van knutselen, voorlezen, ravotten met de kinderen, wandelen, fietsen en af en toe (als het mogelijk is) een uitje naar bijv. de (kinder)boerderij. Ik vind het belangrijk dat een kind kind kan zijn! Ik ben consequent, lief, zorgzaam, trouw, flexibel en recht door zee, ik raak niet in paniek in geval van nood en kan heel adequaat handelen. Ik kan uw kind goede structuur bieden en de drie r’s staan hier dan ook hoog in het vaandel.

Wij wonen sinds februari 2013 vlakbij het centrum van Zeewolde, in een rustige straat. We hebben een heerlijke tuin met veranda waarin de kinderen fijn buiten kunnen spelen. Ook is er schuin tegenover ons huis een speeltuintje met o.a. een glijbaan en schommels.

Ik ben volledig gecertificeerd en herhaal ook jaarlijks mijn EHBO cursus, waar ik altijd weer met vlag en wimpel voor slaag! Ik sta geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en peuterspeelzalen, zodat u aanspraak kunt maken op kinderopvangtoeslag.

Ik heb plekken vrij op maandag, dinsdag en donderdag. Begin en eindtijden kunnen in overleg aangepast worden, zoals ik al eerder schreef ben ik best flexibel.

Spreekt mijn profiel u aan? Neem dan vrijblijvend contact op met het gastouderbureau voor meer informatie en wie weet kunnen we dan kennis maken!

Hartelijke groet, Mariska

Voornaam Mariska
Plaats Zeewolde
Postcodegebied 3891
Opvanglocatie Opvang bij gastouder thuis
Leeftijdscategorie 0-12 jaar
Diploma’s Relevant voor het gastouderschap: Certificaat Goed Gastouderschap, Kinder-EHBO
Relevante ervaring Sinds 2008 fulltime gastouder (kinderen 0 – 12 jaar)
Huisdieren Nee
Beschikbare dagen Van – Tot
Maandag 08.00 – 18.00
Dinsdag 08.00 – 18.00
Woensdag in overleg
Donderdag 08.00 – 18.00
Vrijdag
Zaterdag  –
Zondag  –

 

Profiel:

Beste ouders, graag stel ik mij aan u voor.

Ik ben Anita, gastouder in Zeewolde vanaf 2009.

Sinds mijn keus om te gaan werken als gastouder geniet ik van het verzorgen en omgaan met kinderen in een klein groepje.

Ik ben gehuwd en wij wonen nu ruim 25 jaar in Zeewolde. Onze drie zoons hebben inmiddels een eigen woon/werkplek. Ze vinden het leuk om een deel van hun speelgoed van vroeger in de kamer terug te zien.

Als gastouder vind ik het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen, zich veilig en geborgen weten. Dat er ruimte is om te spelen, zodat de kinderen zich ontwikkelen en zo de wereld stap voor stap kunnen ontdekken. Ik geef ze alle tijd en aandacht die ze nodig hebben.

Elk kind is een heel eigen, uniek persoontje. Ik speel daar op in en zoek voor elk kind zijn/haar uitdagingsniveau, zowel individueel als samen met andere kinderen. Liedjes, opzegversjes en allerlei gesprekjes gaan spelenderwijs vrolijk tussendoor.

De speel-o-theek en bibliotheek bieden mij, naast mijn eigen groeiende speelgoedvoorraad, een schat aan speelgoed en boekjes voor deze leeftijdsgroep. Het is heerlijk om samen te spelen of knus een prentenboek te ‘lezen’.

Naast de speelmogelijkheden binnen ga ik, zoveel als mogelijk, elk dagdeel naar buiten. Spelen in de tuin, naar één van de vele speeltuintjes, de MMM-boerderij, een winkel, de bibliotheek of het park. Steeds kijkend wat past bij de kinderen en de afwisseling maakt het leuk en bijzonder.

Elk kind mag een heen-en-weer-schriftje meenemen. Naast notatie van eten, drinken, slapen vind ik het leuk om over de ‘dingen-van-de-dag’ te schrijven en bv uitspraken van het kind.

Vanaf nu heb ik weer één oppasplaatsje vrij.

Heeft u belangstelling voor mijn oppasaanbod, dan nodig ik u van harte uit voor een kennismakingsgesprek via Danielle Rebel van het CGOB.

Voornaam Anita
Plaats Zeewolde
Postcodegebied 3891
Opvanglocatie Opvang bij gastouder thuis
Leeftijdscategorie 0-4 jaar
Diploma’s Kleuterleidster, Kinder-EHBO
Relevante ervaring Ruim 20 jaar kleuteronderwijs en sinds 2009 gastouder
Huisdieren Nee
Beschikbare dagen Van – Tot
Maandag ca 07.00 – ca 18.00
Dinsdag ca 07.00 – ca 18.00
Woensdag
Donderdag ca 07.00 – ca 18.00
Vrijdag  –
Zaterdag  –
Zondag  –

 

Share This