Gastouders in Lelystad:

Nanny

Profiel:

Mijn naam is Nanny en ik ben geboren in 1956. Ik ben getrouwd en samen met mijn man Aedse heb ik 4 kinderen die al uit huis zijn. Ook hebben we inmiddels 9 kleinkinderen.

Al van jongs af aan ben ik omringd door kinderen en ik ben sinds 20 jaar gastouder. Hiervan ben ik vanaf 2008 gastouder bij CGOB de Flevopolder. Ik vind dit een fijn christelijk gastouderbureau en de contacten met Danielle en Tjeerd zijn ook heel goed.

Ik vind het heel leuk om met kinderen bezig te zijn; te knutselen, zelfstandigheid te leren en kinderen met elkaar leren spelen en delen.

In ons huis is voldoende ruimte om lekker te kunnen spelen en ook hebben we een ruime tuin waar ze in kunnen fietsen, tenten bouwen, ballen enz. Onze tuin is geheel afsluitbaar, waardoor uw kind veilig kan spelen. We hebben geen huisdieren.

Als ik mijzelf zou moeten omschrijven in mijn rol als gastouder, dan ben ik geduldig, lief, maar wel consequent. Ik benader de kinderen altijd met liefde en respect.

Mijn opvangdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. De tijden zijn van 7:00-18:30, maar qua tijden ben ik wel flexibel, mocht het een keer anders beter uitkomen, dan is dat in overleg eigenlijk altijd mogelijk. Eventueel zou de donderdag ook de woensdag kunnen worden.

Omdat op dit moment een paar van mijn oppaskinderen 4 jaar geworden zijn, heb ik op zowel de maandag, dinsdag als donderdag plek vrij voor nieuwe kinderen.

Mocht mijn profiel u aanspreken en wilt u meer informatie, en/of kennismaken, dan kunt u via CGOB de Flevopolder met mij in contact komen

Graag tot ziens!

Voornaam Nanny
Plaats Lelystad
Postcodegebied 8212
Opvanglocatie Opvang bij gastouder thuis
Leeftijdscategorie 0-4 jaar
Diploma’s Certificaat Goed Gastouderschap, Kinder-EHBO
Relevante ervaring 20 jaar
Huisdieren Nee
Beschikbare dagen Van – Tot
Maandag 07.00 – 18.30 uur
Dinsdag 07.00 – 18.30 uur
Woensdag 07.00 – 18.30 uur
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

Marianie

Profiel:

Ik ben een zorgzame en lieve moeder (1960) van 1 zoon (1988).

Van 1981 tot heden ben ik actief als vrijwillig kinderwerker bij een evangelische kerk.

Eind 2010 ben ik begonnen als gastouder en ik doe het nog steeds met plezier.

Ik wandel graag met de kinderen, houd van knutselen en gezellig bezig zijn.

Mijn achtertuin is 23 meter lang, er staan 2 appelbomen en 2 perenbomen. Ik heb een stukje van 30 vierkante meter afgeschermd zodat de kinderen veilig buiten kunnen spelen.

Fijn om te zien hoe de kinderen leuk met elkaar spelen en samen plezier hebben.

Ik ben lief en geduldig, maar ook heel duidelijk en consequent.

Ik heb een diploma Helpende Welzijn met 35 jaar ervaring als kinderwerker en een EHBO-diploma die ik elk jaar opnieuw haal.

Voor beschikbare plaats en meer informatie en/of een kennismaking kun je via CGOB de Flevopolder met mij in contact komen.

Voornaam Marianie
Plaats Lelystad
Postcodegebied 8225
Opvanglocatie Opvang bij de gastouder thuis
Leeftijdscategorie 0-4 jaar
Diploma’s Helpende Welzijn, Kinder-EHBO
Relevante ervaring Gastouder sinds 2010, en sinds 1981 tot heden vrijwillig kinderwerker bij een evangelische kerk
Huisdieren Nee
Beschikbare dagen Van – Tot
Maandag Gesloten
Dinsdag 07.00 – 18.00
Woensdag 07.00 – 18.00
Donderdag 07.00 – 18.00
Vrijdag 07.00 – 18.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

 

Geerte

Profiel:

Hallo,

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om mijzelf aan u voor te stellen.

Mijn naam is Geerte, ik ben geboren in 1981 en getrouwd met Peter. We hebben samen drie lieve kinderen. Een dochter (2010), een zoon (2012) en een dochter (2016).

Na het afgronden van de opleiding sociaal pedagogische hulpverlening (SPH) heb ik vier jaar in de kinderopvang gewerkt en vier jaar op een behandelgroep voor moeilijk lerende kinderen met gedragsproblemen. Toen onze zoon geboren werd heb ik besloten om mijn baan op te zeggen en te starten als gastouder. Ik doe dit met veel plezier. Kinderen hebben echt mijn hart en ik vind het fijn om een steentje bij te kunnen dragen aan hun ontwikkeling.

Er is in ons huis veel ruimte om te spelen en we hebben ook een fijne tuin. Boekjes lezen, muziek maken, knutselen, bouwen, lekker naar buiten, er is genoeg te beleven!

Ik ben een lieve, consequente gastouder. Wij zijn christen en proberen dan ook vanuit ons geloof te leven. Zo proberen we ook goed op ons taalgebruik te letten en de kinderen met liefde en respect te benaderen.

Een hartelijke groet,

Geerte

Voornaam Geerte
Plaats Lelystad
Postcodegebied 8225
Opvanglocatie Opvang bij gastouder thuis
Leeftijdscategorie 0-4 jaar
Diploma’s SPH, Kinder-EHBO
Relevante ervaring 12 jaar
Huisdieren Nee
Beschikbare dagen Van – Tot
Maandag 07.00 – 19.00 uur
Dinsdag 07.00 – 19.00 uur
Woensdag in overleg
Donderdag 07.00 – 19.00 uur
Vrijdag 07.00 – 19.00 uur
Zaterdag
Zondag

 

Pamela

Profiel:

Hallo,
Mijn naam is Pamela. Geboren in 1978. In 1999 getrouwd met Richard (’77) en wij hebben 3 prachtige kinderen. Benjamin (’05) , Noa-Mirre (’07) en onze pleegzoon Jayden (’08). Wij wonen in de Tjalk in een hofje. En aan de voorkant een fietspad. Heerlijk rustig en veilig.
Kinderen horen bij mij! Al van jong af aan ben ik omringd door kinderen. Nu mijn eigen kinderen op school zijn heb ik alle tijd om met kleintjes weer de activiteiten te doen die mijn grote kinderen al niet meer zo interessant vinden, zoals kleien, knippen en plakken en eendjes voeren vlakbij ons huis, voorlezen en puzzelen en van de glijbaan glijden in het speeltuintje achter ons huis.
Ik heb de opleiding LKC (Leidster KinderCentra) gedaan en heb toen jaren in een kinderdagverbijf gewerkt. Binnen dat kinderdagverblijf heb ik de kans gekregen mijn “eigen” BSO te starten. Na een aantal jaren heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs en ben als ondewijsassistent aan de slag gegaan. Door het grote tekort aan leerkrachten heb ik een duobaan gehad en deed ik inval werk.
Ik ben gestopt toen onze zoon Benjamin werd geboren. Na 8 maanden ben ik begonnen als gastouder. En dat doe ik nog altijd graag!!!
God staat echt centraal in ons leven. En dat God centraal staat is voor de kinderen natuurlijk ook goed merkbaar. In hoe we met elkaar omgaan, wat we kijken en wat we doen. We lezen uit de kinderBijbel, luisteren liedjes en maken soms ook werkjes over het verhaal wat we gelezen hebben. En we vieren FEEST! En wel de Bijbelse feesten (Leviticus 23). Zoals Pasen, Pinksteren en nog veel meer. Zo ook Loofhuttenfeest. Dan bouwen we met de kinderen een hut in de tuin van takken die we zoeken en snoeien en dan eten we en spelen we in onze loofhut!!!
Ik kan natuurlijk nog veel meer vertellen… Ik zou het dan ook heel leuk vinden om voor jouw kindje te mogen zorgen! Dus als je een gastouder zoekt? Wees WELKOM! Dan praten we verder!
Liefs,
Pamela

 

Voornaam Pamela
Plaats Lelystad
Postcodegebied 8232
Opvanglocatie Opvang bij de gastouder thuis
Leeftijdscategorie 0-12 jaar
Diploma’s LKC Leidster KinderOpvang OVDB en Kinder-EHBO
Relevante ervaring Vanaf mijn 17e KDV, BSO , onderwijs en sinds 2005 gastouder
Huisdieren Nee
Beschikbare dagen Van – Tot
Maandag 07.00 – 19.00
Dinsdag 07.00 – 19.00
Woensdag 07.00 – 19.00
Donderdag 07.00 – 19.00
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

Ina

Profiel:

Hallo ouders en verzorgers,
Ik wil mij graag aan u voor stellen. Mijn naam is Ina, en ik woon in de Landerijen. Ik ben een lieve zorgzame en geduldige vrouw, geboren in 1963.

Ik heb geruime tijd werkervaring in verschillende soorten kinderopvang . Zo heb ik 7 jaar gewerkt met kinderen met een licht verstandelijk beperking, die gedragsproblematiek hebben. Bijvoorbeeld: ADHD, PDD NOS, Autisme. Verder heb ik 2 jaar ervaring in de Kinderopvang; ik heb in een Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang gewerkt. En ben nu geruime tijd verbonden aan CGOB de Flevopolder.

Doordat de kinderdagverblijven bij grote organisaties zo grootschalig zijn, vind ik dat de kinderen geen warm en huiselijk gevoel krijgen. Daarom heb ik in 2014 besloten om als gastouder te gaan werken. Het is kleinschaliger, daardoor krijgen de kinderen meer aandacht. Op deze manier is het voor de kinderen meer een soort van thuis gevoel en dat is wat ik kinderen graag geef; een warm, veilig en geborgen thuis gevoel. Daarom heb ik ook bewust gekozen voor een christelijk gastouderbureau. Waar ik mijzelf ook thuis voel.

Ik vind het heerlijk om met de kinderen te knutselen, met ze naar buiten te gaan, en spelletjes te spelen. Ik vind het leuk om met de kinderen in bepaalde tijden met een thema te werken. Bijvoorbeeld: vakantiepret, winterpret, de vier jaargetijden, Pasen, kerst, Vader/ Moederdag, enz.
Ik heb een muur waar de kinderen elke dat hun tekeningen, werkjes en kleurplaten ophangen, en aan het einde van de dag nemen zij hun kunstwerkjes mee naar huis.

Ik ben zorgzaam, geduldig, duidelijk en consequent.

Verder ben ik een gediplomeerde SPW’er en heb ik een EHBO diploma, die ik elk jaar opnieuw herhaal.

Mijn opvangdagen zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 7.00 u t/m 18.00 uur. De woensdag is in overleg ook mogelijk.

Tijdens de meeste schoolvakanties ben ik van maandag t/m donderdag  beschikbaar. Van 7.00 uur t/m 18.00 uur. Wanneer het een half uurtje langer wordt dan dit graag in overleg.

Voor meer informatie en/of kennismaking kunt u contact opnemen met het CGOB de Flevopolder.

Met vriendelijke groet,

Ina

Voornaam Ina
Plaats Lelystad
Postcodegebied 8226
Opvanglocatie Opvang bij gastouder thuis
Leeftijdscategorie 0-4 jaar
Diploma’s SPW, Kinder-EHBO
Relevante ervaring Zestien jaar ervaring met kinderen
Huisdieren Nee
Beschikbare dagen Van – Tot
Maandag 07.00 – 18.00
Dinsdag 07.00 – 18.00
Woensdag In overleg
Donderdag 07.00 – 18.00
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

Marina

Profiel:

Ik ben een moeder (1981) van een jongen (2007) en een meisje (2010).

Ik heb 2 jaar Pabo gedaan, maar moest ivm. ziekte stoppen met de opleiding.
Daarna kreeg m’n zus een zoontje waarvoor ik ben gaan oppassen, daarna een kennis…
Ik ben acht jaar gastouder geweest en ik heb een jaar buitenshuis gewerkt, maar begon toch te gezelligheid van kinderen om me heen te missen. Gastouder zijn was toch wel erg fijn!

Het is erg gezellig om met de kinderen te knutselen, boekjes te lezen en buiten te spelen. Om ze zo te begeleiden bij hun ontwikkeling en ze te zien groeien.
We hebben buiten kippen. De kinderen vinden het geweldig om die te voeren. Buiten zijn ook een zandbak en een speelhuisje met glijbaan aanwezig.

M’n oppaskindjes kwamen altijd op flexibele tijden, maar vaste tijden vind ik ook prima.
Ik heb plekken vrij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Woensdag kan evt. in overleg, ivm. de zwemlessen van m’n kinderen. Ook tijdens de vakanties vang ik kinderen op.

Voor meer informatie en/of kennismaking kun je via CGOB de Flevopolder met mij in contact komen.

Voornaam Marina
Plaats Lelystad
Postcodegebied 8242
Opvanglocatie Opvang bij gastouder thuis
Leeftijdscategorie 0-12 jaar
Diploma’s Certificaat Goed Gastouderschap, Kinder-EHBO
Relevante ervaring Gastouder sinds 2008
Huisdieren Nee, alleen kippen en konijnen buiten
Beschikbare dagen Van – Tot
Maandag 07.00 – 18.00
Dinsdag 07.00 – 18.00
Woensdag in overleg
Donderdag 07.00 – 18.00
Vrijdag 07.00 – 18.00
Zaterdag
Zondag

 

Share This