Gastouders in Almere:

Martine

Profiel:

Ik ben Martine, geboren in 1973, getrouwd met Ronald, we hebben een zoon (2009). Sinds maart 2006 als gastouder werkend in Almere stad, wijk Tussen de Vaarten Noord.

Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Ik ben een erkend leerbedrijf en sta geregistreerd in het landelijk register.

Sinds 1993 ben ik gediplomeerd voor de richting kinderopvang, ik heb daarna in diverse kinderdagverblijven gewerkt en heb samen met een zakenpartner tevens 5 jaar een eigen kinderdagverblijf gehad.

De opvang aan huis bevalt mij erg goed. Het is kleinschalig, je hebt intensief contact met zowel de kinderen als hun ouders/verzorgers.

Ik onderneem veel met de kinderen, o.a. door met ze te knutselen via thema’s, zingen, dansen, lekker naar buiten om te spelen in de tuin of speeltuin in de straat, voorlezen, cup cakes bakken.

Liefde, warmte, respect, geborgenheid , duidelijkheid en flexibiliteit vind ik belangrijk.

Ik werk op dinsdag, donderdag en vrijdag. 

Voor meer informatie en/of een kennismaking kun je via CGOB de Flevopolder met mij in contact komen.

Groetjes, Martine

Voornaam Martine
Plaats Almere
Postcodegebied 1318
Opvanglocatie Opvang bij gastouder thuis
Leeftijdscategorie 0-12 jaar
Diploma’s MDGO-AW, Kinder-EHBO
Relevante ervaring Sinds 2006 gastouder, daarvoor gewerkt in KDV
Huisdieren Ja, 2 konijnen in buitenhok in de tuin
Beschikbare dagen Van – Tot
Maandag  –
Dinsdag 07.00 – 18.00
Woensdag  –
Donderdag 07.00 – 18.00
Vrijdag 07.00 – 18.00
Zaterdag  –
Zondag  –

 

Annemarie

Profiel:

Mijn naam is Annemarie, getrouwd en 20 jaar ervaring als gastouder.
Het werk als gastouder is voor mij ontzettend leuk. Het is heel mooi als je een heel klein baby’tje krijgt waar ik voor mag zorgen, een belangrijk persoon voor mag zijn, mag knuffelen, liefhebben en helpen opgroeien!

Ik zing met ze, lees voor, leer ze knippen, plakken, knutsel met ze, ga met hen naar buiten en (voor mij heel belangrijk) leer ik ze daarbij spelenderwijs respectvolle omgangsvormen.
Dat, en duidelijkheid, structuur, normen en waarden zijn voor mij een belangrijk doel om de kindertjes mee te geven. Daarbij vind ik het erg belangrijk dat het kindje met plezier naar mij toe gaat, en zich bij mij thuis voelt.

Omdat ik zelf christelijk ben wil ik dat ook meegeven aan de oppaskindjes. We luisteren naar christelijke kinderliedjes en ik lees voor uit de kinderbijbel. Zo breng ik hen ook bij wat de bijbel ons leert: vriendelijkheid, geduld enz. Maar ook heel belangrijk: God houd van jou, het is goed zoals je bent, jij mag er zijn! Zelf mag ik dat ook in het dagelijks leven ondervinden en dat wil ik graag doorgeven!

NB:​ de dagen en tijden kunnen liggen niet vast, we kunnen overleggen en dan komen we er vast wel uit!

Voornaam Annemarie
Plaats Almere Stad (Filmwijk)
Postcodegebied 1325
Opvanglocatie Opvang bij gastouder thuis
Leeftijdscategorie 0-4 jaar
Diploma’s Kinder en Jeugdverzorging, Kinder-EHBO
Relevante ervaring Ja, ruim 20 jaar gastouder
Huisdieren Nee
Beschikbare dagen Van – Tot
Maandag 07.00 – 17.00 (ongeveer)
Dinsdag 07.00 – 17.00 (ongeveer)
Woensdag  –
Donderdag 07.00 – 17.00 (ongeveer)
Vrijdag
Zaterdag  –
Zondag  –

 

Klaaske

Profiel:

Mijn naam is Klaaske (1986). Ik ben getrouwd met Jaap (1980) en we hebben een lieve kat Snoepie en Roxy het konijn. Het konijn staat lekker buiten in de frisse lucht en Snoepie trekt er graag op uit in de omgeving.

Sinds april 2018 ben ik gestart als gastouder. En wordt eindelijk mijn droom waar! Kinderen zijn mijn passie.

Mijn moeder is kraamverzorgster geweest en soms mocht ik mee om te kijken naar de pasgeboren baby’s. Ik heb de liefde voor kinderen dus van jongs af aan meegekregen.

De afgelopen 12 jaar heb ik in de kinderopvang gewerkt. Vooral op kinderdagverblijven, maar ook als gastouder bij een aantal gezinnen. Het viel mij op in de grote groepen dat de tijd voor één op één minimaal was, terwijl dit juist is wat ik erg belangrijk vind. In een kleine groep is dit wel mogelijk; Ontwikkeling gericht werken en aansluiten op de behoeftes van de kinderen. Ieder kind is uniek en heeft zijn/haar eigen tempo. Hoe jong ze ook zijn, ik vind het belangrijk om hen liefde, nabijheid, tijd en aandacht te kunnen geven.

Mijn hobby’s en karakter:
Ik houd van knutselen, lezen met de kids, dansen, muziek maken en veel zingen, waarbij het niet uit maakt hoe jong ze zijn. Ook vind ik het belangrijk en fijn om naar buiten te gaan met de kids, een wandeling te maken en om te spelen in de speeltuin.

Hoe anderen mij omschrijven is; lief, geduldig en heel creatief, maar ook duidelijk en consequent. Bovenal staat Jezus’ liefde centraal in mijn leven, en hierbij hoort ook Zijn normen en waarden doorgeven aan de volgende generatie.

Mijn diploma’s:
– SPW3
– EHBO; welke ik elk jaar opnieuw haal.

Mijn werkdagen:
Maandag, dinsdag en donderdag van 7.30-18.30 uur. In overleg kijken we wat mogelijk is als er een opvangvraag is die van deze tijden afwijkt.

Voor meer informatie en/of een kennismaking kom ik graag via CGOB de Flevopolder met je in contact!

Voornaam Klaaske
Plaats Almere
Postcodegebied 1363
Opvanglocatie Opvang bij gastouder thuis
Leeftijdscategorie 0-4 jaar
Diploma’s SPW3 Kinderopvang, Helpende Welzijn, Kinder-EHBO
Relevante ervaring Pedagogisch Medewerker op KDV (0-12jr), gastouder bij vraagouder thuis
Huisdieren Ja, kat en konijn (zijn veel buiten)
Beschikbare dagen Van – Tot
Maandag 07.30 – 18.30 uur
Dinsdag 07.30 – 18.30 uur
Woensdag  –
Donderdag  07.30 – 18.30 uur
Vrijdag  –
Zaterdag  –
Zondag  –

 

Share This