Nieuws

‘Team CGOB de Flevopolder’ is uitgebreid!

Sinds maart 2018 werkt Debora Moerdijk bij ons als bemiddelingsmedewerkster. We zijn blij met haar komst en zien uit naar een plezierige samenwerking!

Debora zal de Risico-Inventarisaties en de (evaluatie-) gesprekken voor haar rekening gaan nemen.

Wij zullen onze aandacht blijven richten op de overige werkzaamheden, die zich de laatste jaren  enorm hebben uitgebreid. We willen de ontwikkelingen in gastouderland op de voet volgen en zo blijven gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit, want onze slogan blijft;

 

“Voor kinderen is alleen het beste goed genoeg!”

Jubileumfeest 10 jaar CGOB de Flevopolder!

27 januari was het FEEST! Met een grote groep kinderen, ouders, gastouders en familie hebben we gevierd dat CGOB de Flevopolder 10 jaar bestaat.

Het thema van het feest was: ‘Kinderen hier, voor Kinderen daar!’

En dat werd het; een feest voor de ‘Kinderen hier’; we hebben gezongen, gesprongen, gedanst op de muziek die Jafeth en Sifra Bekx maakten!

We hebben van onze ‘special guest’ Deborah uit Uganda gehoord hoe het was om als sponsorkind van Compassion een brief te krijgen; dat was voor haar heel bijzonder; zij werd daar heel erg blij van!

 

 

We hebben zelf kaarten gemaakt voor de ‘kinderen daar’! Wat zijn er veel mooie kaarten geknutseld! Alle kinderen mochten op de foto; 1 voor in de kaart, en 1 als aandenken voor thuis.

En het werd nog meer feest voor de ‘Kinderen daar’; ten eerste natuurlijk omdat de post onderweg is! Maar ook omdat er tijdens het feest 10(!) kinderen een sponsor kregen! Voor hen is het wachten voorbij; zij hebben een sponsor! Heel hartelijk dank; we hadden dit niet durven dromen! Graag brengen we dit filmpje bij jullie onder de aandacht, om te laten zien hoe belangrijk de sponsor is voor een kind:

‘The wait is over’

De mensen die op deze dag kozen voor een nieuw sponsorkindje kregen de nieuwste cd van InSalvation; NEON. En zij kregen een ‘Family shoot’; gemaakt door Marleen Hulst van Florins Fotografie. De foto’s zijn prachtig geworden!

Na de pauze was het tijd om terug te blikken op de afgelopen 10 jaar.

Omdat het hele feest in het teken stond van post; kwamen er steeds brieven uit het roze koffertje van Danielle.

Zo ook haar eigen brief, die ze schreef aan alle ouders, gastouders en kinderen. Kon je er niet bij zijn; voor alle gastouders en ouders is de brief terug te lezen in jullie account.

De meest gekozen jongens- en meisjesnaam werd bekend gemaakt, een ook de gastouder en ouders die al het langst verbonden zijn aan de Flevopolder. Zij kregen een lekkere taart!

Iedereen ging naar huis met een CGOB mok; waar we hopelijk nog vele kopjes koffie en thee uit zullen drinken!

We willen nogmaals iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook bijgedragen heeft aan dit feest, voor je hulp, voor je komst, voor de vele felicitaties; het was hartverwarmend!

Boven alles dank aan onze Vader in de hemel; alle eer aan Hem! Hij is trouw; altijd!

Share This